Web Analytics
MDPC
MDPC MDPC MDPC
MDPC
MDPC Computerservice en Support MDPC
MDPC MDPC MDPC MDPC
MDPC
 
 
Partner Keurmerk Stichting PCdokters.nl

Wij adviseren Eset Smartsecurity Anti-Virus producten

Computerservice

Vriendelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

MDPC is een professionele ICT dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring.  Onze dienstverlening is breed zoals u kunt zien in het overzicht van producten en diensten.

Daarnaast bieden we service op locatie (aan huis of kantoor) met onze bekende computerservice en computerhulp in de omstreken van  Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen. Maar ook de Belgische grensstreken van Lanaken tot Maasmechelen worden door ons bezocht.Partner van de samenwerkende regionale ICT en automatiseringsbedrijven Stichting Computerservice Limburg en aangesloten bij / keurmerkhouder van PC Dokters Nederland.

MDPC Computerservice & Computersupport aan huis of kantoor in de regio Limburg voor zowel particulieren als bedrijven. Uw aanspreekpunt bij computerproblemen, installaties en beheer van software, hardware, en (draadloze) netwerken. Uw partner bij het te lijf gaan van virussen / spyware middels onze kennis en ervaring met security oplossingen.

 


MDPC Computerservice - ICT Professionals met jarenlange ervaring en kennis van IT zaken.  • Géén voorrijkosten in zuid-Limburg
  • PC Reparatie aan huis / kantoor. Meer info
  • Deelnemer Computerservice Limburg, samenwerkende Limburgse IT Bedrijven. Meer Info
  • Computersupport & Storingsdienst.
  • Betaalbaar: slechts 16,50 euro / kwartier. Meer info
  • Kunnen we niets voor u betekenen? Dan betaalt u helemaal niets!

 

MDPC
MDPC MDPC MDPC MDPC MDPC MDPC MDPC MDPC
MDPC
MDPC